Openluchtbad Zwolle

Als stichting zijn we ontzettend blij nu ook wensen mogen vervullen van het Openluchtbad, ook bekend als Vereniging Openluchtbad Zwolle welke dit jaar 30-jarig bestaan viert.

Het rijks monumentale Openluchtbad in Zwolle bestaat sinds juni 1933. Veel Zwollenaren zullen ze zich nog de eerste zwemles om 7.00 uur ’s morgens herinneren. Daarna naar school.

In het openluchtzwembad – in de wijk Wipstrik – kan men baantjes zwemmen in één van de wedstrijd baden of lekker van de duikplank afspringen of van de glijbaan roetsjen. En voor de kleinere bezoekers zijn natuurlijk ook nog andere baden aanwezig voor de waterpret. Kortom, genieten met een grote G.

Aanvraagformulier

  Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
  Deze voorwaarde is dat de stichting RMRH zich inzet voor mensen die het niet zo breed hebben, aan de armoedegrens leven, en/of gezin van een activiteit of een leuk dagje uit laten genieten.
  In principe vervullen we maximaal 2 wensen per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
  Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
  Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
  Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen.