Zwolse Theaters – Coriolanus

Helaas! Dit evenement heeft al plaats gevonden.

Woensdag 29 maart / 20.00 uur in Schouwburg Odeon – Coriolanus

De Zwolse theaters bieden 2 x 2 kaarten aan voor de voorstelling van woensdag 29 maart in Odeon aan de Blijmarkt 25. Inschrijven kan via onderstaand Aanvraagformulier met vermelding van contactgegevens: Naam, adres, postcode en email-adres voor het inboeken van de kaarten.

Een spannende toneelvoorstelling over de machtverhoudingen tussen mannen en vrouwen. Wanneer generaal Coriolanus (Yela de Koning) als winnaar terugkeert uit de oorlog, juicht het volk haar toe. En dat terwijl ze haar vóór de oorlog nog haatten. Gesteund door machtige vrienden stelt Coriolanus zich verkiesbaar voor het hoogste politieke ambt maar hoe loopt dit af?

Meer info: www.zwolsetheaters.nl/programma/het-nationale-theater-coriolanus

Aanvraagformulier

  Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
  Deze voorwaarde is dat de stichting RMRH zich inzet voor mensen die het niet zo breed hebben, aan de armoedegrens leven, en/of gezin van een activiteit of een leuk dagje uit laten genieten.
  In principe vervullen we maximaal 2 wensen per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
  Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
  Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
  Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen.