Komaanboordfestival wordt doorgeschoven naar 2021

We kunnen met recht spreken van een start met hindernissen. Waar we eind vorig jaar met het muziekfestival, het samenstellen van een bestuur en het met een bevriende notaris opstellen van de statuten nog een vliegende start maakten met onze stichting, zit het nu even tegen.
De coronasituatie gooit op meerde manieren roet in het eten. Met alles dicht kunnen we geen dagjes uit toekennen aan onze doelgroep. Het is nu ook niet het moment bedrijven te benaderen voor sponsoring of donaties voor ons doel. Bedrijven en organisaties die we graag zouden benaderen hebben nu even alle aandacht nodig voor het boven water houden van het eigen hoofd.
En tot slot hebben we moeten besluiten het “Komaanboordfestival” af te lassen. Tot op heden mogen er tot 1 september geen festivals plaatsvinden. Wij stonden gepland op 27 september, maar dan zouden we nu wel zekerheid moeten hebben om alles nog georganiseerd te krijgen. Erg, erg, erg jammer. We balen hier verschrikkelijk van. Zo ook de door ons benaderde bands. Hedon heeft meteen voorgesteld te verplaatsen naar volgend jaar. Meteen maar boter bij de vis en zondag 26 september 2021 vastgelegd. Ook de bands zijn al benaderd met de vraag of ze dan ook weer meedoen. Ik heb goede hoop, want iedereen was zeer enthousiast voor september aanstaande.

Nu maar even een paar passen op de plaats en hopen op snelle verruiming van de regels en richtlijnen. Kunnen we mooi nadenken over wat nog te regelen valt. Als je mee wilt denken laat dat dan met een berichtje aan ons weten. Als je bestuurlijk actief wilt zijn ben je ook welkom dit met ons te delen. We zijn nog op zoek naar een penningmeester.

Beste allemaal, blijft alstublieft gezond en houdt elkaar in het vizier.

Namen het bestuur met heel hartelijke groeten, Eise Ebbelink (voorzitter)