Meeroeiers

Meeroeiers

Meeroeiers van onze stichting helpen ons bij het bereiken van onze doelen.

We zouden je graag als één van onze ‘meeroeiers’ aan boord halen. In de roeiwereld is de meeroeier één van roeiers die de boot over de finish brengen. Als onze meeroeier doneer je eenmalig of een aantal jaren een bedrag waarmee je de stichting helpt haar finish te bereiken. Het bedrag dat je doneert bepaal je natuurlijk zelf. Druk je nu op de doneren knop?

Naast meeroeiers zijn ‘de riemen’ belangrijk. In de roeiwereld is de riem het belangrijkste middel om vooruit te komen. Als één van onze riemen help je onze boot vooruit. Met hoeveel bepaalt u helemaal zelf, maar wij zouden een meerjarig commitment erg op prijs stellen. Gebruik aub ook hiervoor de doneren knop.

Tot slot willen wij het ‘haalsegment bij u onder de aandacht brengen. Het haalsegment is in de roeiwereld één totale roeibeweging welke de boot naar voren stuwt. Als haalsegmenter doe je gedurende een aantal jaren als sponsor mee. Deze sponsoring kan natuurlijk een geldbedrag zijn, maar tot ons haalsegment rekenen we ook graag organisaties die ons met een donatie in natura ondersteunen. Denk aan een aantal vrijkaarten of een tegoed/cadeaubon. Ook hier geldt dat je de waarde of het aantal in eigen hand hebt. Doet u mee? Meldt dit dan via ons mailadres info@rmrh.nl en wij nemen contact met u op.

Meedoen kan via de doneren knop maar ook rechtstreeks op rekeningnummer: NL92 RABO 0343 4278 69 t.n.v. Roeien met de riemen die je hebt, o.v.v. uw naam.

Onze sponsors & donateurs

Wilt u een donatie doen?