Net nu we de vaart er zo lekker in hadden . . .

Net nu we de vaart er zo lekker in hadden wordt de wereld stilgelegd door corona. Het leek nog even een ver van mijn bed show, maar dat veranderde snel. In no-time had de corona-ellende ook ons land bereikt.
Gelukkig hebben wij vele knappe koppen in Nederland die ons helpen bij het ons op een goede manier gedragen. Met zijn allen proberen we deze pandemie met zo min mogelijk slachtoffers te overwinnen. De regels zijn niet mals. En nu ook weer verlengd tot 28 april. Met de scholen, de restaurants, de barretjes, de bioscopen, de dierentuinen, de pretparken etc, etc… dicht, is onze leven ingrijpend veranderd.
Ook onze nog ‘verse’ stichting doet een pas op de plaats. Eigenlijk zouden we nu vele sponsorgesprekken willen voeren en het bezoek met 15 mensen aan de wedstrijd van PEC op 15 april willen voorbereiden. Er is nu echter eerst aandacht nodig voor het zo goed mogelijk bestrijden van de crisis. Binnen RMRH heeft ieder daarin een verantwoording naar zijn eigen omgeving, maar daar waar mogelijk kijken we ook om ons heen naar situaties waar we een helpende hand kunnen bieden.
Dan maar even geen acquisitie en helaas nog geen toezeggingen voor een leuk dagje uit of een leuke activiteit. We wachten samen op het groene licht en dan gaan we er weer voor.
Samen is in deze een belangrijk woord. We moeten hier samen doorheen en daarna weer samen de schouders eronder. We hopen na de zomer (als we dan de crisis een beetje achter ons hebben gelaten) de acquisitie van leuke dagjes uit en leuke activiteiten te kunnen starten. Of we dit jaar nog aan toezeggingen komen is moeilijk te zeggen. Wel kijken we reikhalzend uit naar ons muziekfestival voor 2020. We hopen echt dat we 27 september as. weer in een beetje normale toestand zijn gekomen.