Eerste wens van de Stichting RMRH

 In het prille bestaan van RMRH heeft PEC Zwolle United, de maatschappelijk tak van PEC Zwolle, de primeur wat wensen betreft voor 2020. De Zwolse Eredivisieclub heeft 15 kaarten beschikbaar gesteld voor de wedstrijd PEC Zwolle tegen sc Heerenveen op zaterdag 25 april, aanvang 20.45 uur. Het zijn kaarten in een publiek vak op de Zuid-tribune, schuin achter het doel.

Als randvoorwaarde binnen onze stichting geldt dat de kaarten zijn bedoeld voor mensen met een krappe beurs, mantelzorgers samen met degenen die worden verzorgd en mensen met een beperking* en hun begeleiders en/of gezin.

De kaarten zullen voor aanvang van de wedstrijd – op een nader af te spreken plek – worden afgegeven door een bestuurslid van RMRH.

Uw aanvraag  mag u sturen naar info@rmrh.nl

 *In verband met het plaatsnemen op de tribune dient u wel te beschikken over een redelijke mobiliteit.

 P.S: Mocht de wedstrijd op zaterdag 25 april niet doorgaan vanwege het Coronavirus, dan blijft het aanbod van PEC Zwolle United voor het bezoeken van de wedstrijd op een andere datum c.q. het bezoeken van een andere wedstrijd van kracht. Wellicht schuift het aanbod door naar het seizoen 2020/2021.

PEC Zwolle

Aanvraagformulier

    Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
    Deze voorwaarde is dat de stichting zich inzet voor mensen met een krappe beurs, mantelzorgers en degenen die worden verzorgd en mensen met een beperking en hun begeleiders en/of gezin. Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
    Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.