Snoet de Muis

Snoet de Muis van het Zwolse Balletjeshuis

Let op!! Zéér beperkte oplage

Snoet de Muis van het Zwolse Balletjeshuis

Snoet woont in de stad, een hele mooie stad, Zwolle. En weet je, dat is ook de hoofdstad van de provincie Overijssel. Het is dus een belangrijke stad. Hij woont in een heel oud huis. Dat huis staat aan een plein, het Grote Kerkplein. Weet je wat zo leuk is aan dit huis? Het heeft een naam en het heet ‘het Zwolse Balletjeshuis’.

Het huis staat op een hoek en heeft een hele oude deur. Achter die deur is een winkel. Daar maken en verkopen ze snoepjes. Die snoepjes zijn alleen maar te koop in Zwolle en ze heten ‘Zwolse Balletjes’, wat een rare naam hè? Ze zijn er in allerlei kleuren en smaken.

Door middel van dit boekje leert een kind Zwolle én de bezienswaardigheden kennen. Het boekje is geschikt als voorlees- en leesboekje voor kinderen van 5 tot 9 jaar.

Wil je weten hoe het verder gaat? Dat kan via deze wens aan te vragen. Het boek – deel 1 – is geschreven door Diana Smilde, een liefhebber van kinderboeken die de boeken belangeloos aan onze stichting heeft gegeven. Diana bedankt en we hopen er veel kinderen blij mee te maken.

  Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
  DDeze voorwaarde is dat de stichting RMRH zich inzet voor mensen die het niet zo breed hebben, aan de armoedegrens leven, en/of gezin van een activiteit of een leuk dagje uit laten genieten.
  In principe vervullen we maximaal 2 wensen per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
  Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
  Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
  Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen.

  LET OP !!! Éénmaal toegezegde wensen kunnen NIET gewijzigd worden!