Stichting RMRH naar PEC Zwolle – Feyenoord

Afgelopen zondag bezochten we met 20 personen (echte supporters) de wedstrijd PEC Zwolle – Feyenoord. Dit werd mogelijk gemaakt door PEC Zwolle United. In het familie-vak werd de thuisploeg hartstochtelijk aangemoedigd en dat leidde tot een 1-0 voorsprong bij de rust.
In de tweede helft werd de druk van Feyenoord groter en de 1-1 kon dan ook niet lang uitblijven.

Wat vervelend was dat er een kwartier voor tijd vuurwerk op het veld werd gegooid en daardoor de wedstrijd tijdelijk gestaakt moest worden. Of het daar aan lag zullen we nooit weten maar de 1-2 viel ongelukkig na het uitglijden van de linksback. Dat we met z’n allen toch genoten hebben bleek uit de latere reacties die we als stichting na de wedstrijd ontvangen hebben en daar doen het voor.