We zijn weer opgestart. En hoe!!

Hallo weer,

Het voelt een beetje als uit een winterslaap wakker worden. Bijna anderhalf jaar geen zichtbare  activiteiten van Roeien Met de Riemen die je Hebt (RMRH). Maar we zijn weer opgestart. En hoe!!

Met goed nieuws. Ik mag wel zeggen zeer goed nieuws. Als corona ons een beetje met rust laat dan gaat ons muziekfestival dit jaar door en wel op 26 september 2021.  Poppodium Hedon heeft deze zondagmiddag (en deels in de avond) weer voor ons gereserveerd en we hopen op korte termijn de line-up bekend te kunnen maken. Er zijn al toezeggingen en die liegen er niet om.

Houdt dus vanaf nu de 26ste september vrij in je agenda.

Hoe nu ook verder met ons eigenlijke doel? Het muziekfestival is er tenslotte om geld op te halen waarmee we mensen met een krappe beurs een dagje uit aan kunnen bieden. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Hier hebben we meeroeiers (partners, sponsors en donateurs) voor nodig. Deze hebben we het afgelopen jaar niet lastig willen vallen. De bedrijven die we graag tot onze meeroeiers willen rekenen hadden het als gevolg van corona erg zwaar. Ze dan vragen om een gift, bijdrage of donatie leek ons niet gepast.

Maar ook die tijd laten we achter ons en we gaan volle kracht vooruit. De eerste toezeggingen zijn al weer binnen en als bestuur gaan we de komende tijd flink bellen en mailen.

Houdt de website in de gaten! Als we iets aan te bieden hebben komt dat hier in de vorm van een button tevoorschijn. Wat we nog dit jaar kunnen doen zullen we niet nalaten, maar na het festival van 26 september hopen we een mooi gevulde website te hebben met leuke activiteiten.

Belangrijkste voor nu is dat we weer aan de slag kunnen. Hoeraaaaaaaaa!

Namens het voltallige bestuur met vriendelijke groeten,

Eise Ebbelink (voorzitter)

 

Recente berichten