Zwolse Theaters – Bruce & Wij

Wo 7 dec – 20.00 uur – Bruce & Wij

De Zwolse theaters bieden 3 x 2 kaarten aan voor de voorstelling van woensdag 7 december in Odeon aan de Blijmarkt 25. Inschrijven kan tot 23 november met contactgegevens: Naam, adres, postcode en email-adres voor het inboeken van de kaarten.

 

In de voorstelling Bruce & Wij staat liefde centraal voor Bruce Springsteen Centraal. Samen met de energieke live band met glansrollen voor Joost Marsman, Dennis Koten en Stephanie Struijk delen de vrienden Kluun & Leon Verdonschot het verhaal over hun band met Bruce. Samen met tv-persoonlijkheid Art Rooijakkers reizen de vrienden de hele wereld over om hun held live te zien spelen.

Meer informatie: https://zwolsetheaters.nl/programma/bruce-en-wij

 

Aanvraagformulier

    Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
    Deze voorwaarde is dat de stichting zich inzet voor mensen met een krappe beurs, mantelzorgers en degenen die worden verzorgd en mensen met een beperking en hun begeleiders en/of gezin. In principe vervullen we één wens per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
    Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
    Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
    Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen.