Zwolse Theaters – De Hond die licht gaf

Za 10 dec – 14.30u – De Hond Die Licht Gaf 6+

De Zwolse theaters bieden 2x 4 kaarten aan voor de voorstelling van zaterdag 10 december in Odeon aan de Blijmarkt 25. Inschrijven kan tot 23 november met contactgegevens: Naam, adres, postcode en email-adres voor het inboeken van de kaarten.

 

Victoria woont sinds kort bij haar tante, samen met haar hond Tosti. In haar kamer bewaart ze bijzondere spullen van haar vader waar ze spannende proefjes mee doet, net zoals het boek ‘Frankenstein’ dat ook van haar vader was. Met open mond leest ze hoe Frankenstein een echt levend mens maakte. Victoria weet bijna zeker dat zoiets niet in het echt kan.

Maar dan sterft tosti. En als je dan toch een uitvinder bent….  en al heel veel weet over elektriciteit en energie…. En vooral heel graag wil dat je hond weer terugkomt… moet je het dan niet in elk geval één keer stiekem proberen?

Meer informatie: https://zwolsetheaters.nl/programma/de-hond-die-licht-gaf

Aanvraagformulier

    Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
    Deze voorwaarde is dat de stichting zich inzet voor mensen met een krappe beurs, mantelzorgers en degenen die worden verzorgd en mensen met een beperking en hun begeleiders en/of gezin. In principe vervullen we één wens per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
    Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
    Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
    Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen.