Bakkerijmuseum Hattem

Bakkerijmuseum Hattem

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is met vier monumentale panden, die met elkaar verbonden zijn door een tunnel onder de straat, het grootste en meest veelzijdige Bakkerijmuseum van ons land. In dit belevingsmuseum, geschikt voor jong en oud, loop je door de geschiedenis van brood en banket. Je gaat terug in de tijd of neemt een kijkje achter de schermen in de moderne bakkerij. Je kunt zelf aan de slag of een demonstratie bekijken, wel even aanmelden. Bovendien is er een bakkerswinkel uit grootmoeders tijd vol lekkernijen en souvenirs.

Heel leuk interactief museum waar kinderen zelf een speculaaspop magen maken en versieren en deze na het bakken mee krijgen

De geur van vers brood en koek: het Nederlands Bakkerijmuseum geeft je een warm gevoel van binnen. Warm je bij de oven en zie de bakker aan het werk!

 

Aanvraagformulier

  Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
  Deze voorwaarde is dat de stichting RMRH zich inzet voor mensen die het niet zo breed hebben, aan de armoedegrens leven, en/of gezin van een activiteit of een leuk dagje uit laten genieten.
  In principe vervullen we maximaal 2 wensen per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
  Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
  Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
  Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen.

  LET OP !!! Éénmaal toegezegde wensen kunnen NIET gewijzigd worden!