Escape Zwolle

Escape Zwolle

Aan de Ceintuurbaan 14p in Zwolle bevindt zich één van de leukste uitjes die de stad rijk is: Escape Zwolle. Ook zin in een spannend, avontuurlijk uitje met een gezin met drie kinderen in de leeftijd van 11-14 jaar.  Die wens is beschikbaar gesteld door Escape en mogen wij u aanbieden.

Kunstroof, durf jij naar binnen?
Edgar Hammersteijn is de meest briljante kunstrover die de wereld ooit gekend heeft, hij is beroemd en berucht om zijn briljante kunstroven.
Hij heeft door heel de wereld al meerdere musea beroofd. Één van de kunstwerken die hij in zijn bezit heeft, is miljarden waard. Waar Edgar Hammersteijn woont, is al jaren bekend. De politie heeft al meerdere invallen gedaan en wij als criminele organisaties ook. Nooit hebben wij ook maar enige vorm van waardevolle kunstwerken kunnen ontdekken in zijn woning. Aan jullie de taak om dit wel te proberen!

Let op! Zorg ervoor dat jullie tenminste 15 minuten van tevoren aanwezig zijn. Zo hebben jullie genoeg tijd om jullie escape te spelen en gaat het niet ten koste van jullie eigen speeltijd. 

Aanvraagformulier

  Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
  Deze voorwaarde is dat de stichting RMRH zich inzet voor mensen die het niet zo breed hebben, aan de armoedegrens leven, en/of gezin van een activiteit of een leuk dagje uit laten genieten.
  In principe vervullen we maximaal 2 wensen per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
  Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
  Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
  Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen

  LET OP !!! Éénmaal toegezegde wensen kunnen NIET gewijzigd worden!