Krazy Kangaroo Zwolle

Funzone (voorheen Krazy Kangaroo) Zwolle

Zin in een uurtje trampoline springen? Vanaf 6 jaar kan dit al. Kijk voor de mogelijkheden naar de website van Funzone. We horen graag wat jullie keuze wordt.
Krazy Kids, Krazy Jump of Kids Jump Party’s.

Funzone Zwolle biedt de complete ervaring voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Je kunt je uitleven in de verschillende area’s en de coolste tricks oefenen.

Ouder\begeleiders die niet zelf willen springen hebben gratis toegang.

Hoe oud moet je zijn voor het trampolinepark?
Ons trampolinepark is voor alle leeftijden. Let wel op:

 • 0 t/m 5 jaar: Voor deze leeftijdsgroep is het trampolinepark alleen tijdens speciale uren geopend, deze kun je vinden bij de openingstijden verderop deze pagina. Voor deze leeftijdsgroep is één volwassen begeleider per kind verplicht.
 • Vanaf 6 jaar: Voor deze leeftijdsgroep is het trampolinepark binnen de openingstijden altijd toegankelijk, met uitzondering van de speciale uren voor kinderen van 0 t/m 5 jaar, zie hiervoor de openingstijden verderop op deze pagina. Begeleiding voor kinderen vanaf 6 jaar is niet verplicht, maar het tekenen van een vrijwaring wel. Ben je nog geen 18 jaar? Dan dient een volwassene de vrijwaring te tekenen. 

Aanvraagformulier

  Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
  Deze voorwaarde is dat de stichting RMRH zich inzet voor mensen die het niet zo breed hebben, aan de armoedegrens leven, en/of gezin van een activiteit of een leuk dagje uit laten genieten.
  In principe vervullen we maximaal 2 wensen per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
  Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
  Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
  Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen.

  LET OP !!! Éénmaal toegezegde wensen kunnen NIET gewijzigd worden!