Racen bij Racesquare

Racen als een echte Formule 1-coureur

 

Stap in een van de high-tech race racesimulatoren en scheur virtueel over diverse soorten circuits zoals Oostenrijk, Belgie of ons eigen nationale trots Zandvoort.
Je vind Racesquare aan de voorkant van het PEC-stadion. Ervaar hoe het is om als een echte Formule 1-coureur over het circuit te scheuren. Een compleet f1-raceweekend maar dan binnen een uur, doorloop de vrije training, kwalificatierace en hoofdrace. Niemand minder dan Tom Coronel spreekt je daarbij toe vanuit de virtuele pitstraat, terwijl der racemarshall altijd in de buurt is om te je te helpen en toe te juichen. Verover jij een podiumplekje?
The battle is on!

 

Je moet langer dan 1,35 m zijn op de pedalen te kunnen bedienen.

Aanvraagformulier

  Met het doen van uw aanvraag gaat u akkoord met de voorwaarde hieraan gesteld door de stichting RMRH.
  Deze voorwaarde is dat de stichting RMRH zich inzet voor mensen die het niet zo breed hebben, aan de armoedegrens leven, en/of gezin van een activiteit of een leuk dagje uit laten genieten.
  In principe vervullen we maximaal 2 wensen per gezin per jaar. We gunnen het iedereen maar we willen het wel eerlijk verdelen.
  Met het accorderen van de voorwaarde geeft u aan tot onze doelgroep te behoren.
  Wij vragen u uw aanvraag kort te motiveren. Zonder motivatie zal uw aanvraag niet in behandeling kunnen worden genomen.
  Wilt u bij de aanvraag ook vermelden uit hoeveel personen het gezin bestaat en daarnaast de leeftijd van de kinderen. Dit willen wij graag weten i.v.m. entreeprijzen.

  LET OP !!! Éénmaal toegezegde wensen kunnen NIET gewijzigd worden!